Velkommen til Kæmpernes medlemsside

Her kan du melde dig ind i foreningen og betale kontingent.
Du kan også tilmelde dig og betale for ture, stævner & fester.

Hvis du vil se vores aktivitetsskema eller
 vide mere om foreningen, skal du gå ind på vores hjemmeside www.ifk98.dk/

Indmeldelse & Kontingentbetaling
Det koster 300 kr. pr. halvår at være medlem af foreningen, og dette giver adgang til alle vores ugentlige aktiviteter. Der betales ved indmeldelse og igen ved sæsonstart hver d. 1. januar og 1. august.
Vi gør opmærksom på, at prisen ved indmeldelse reguleres alt efter, hvor langt henne i sæsonen vi er. Ved indmeldelse efter d. 2. april eller d. november er prisen 150 kr. for resten af sæsonen.

• Klik på fanen "kontingent" øverst på siden,
  • Vælg "Medlemskab" og tryk herefter på den grønne bjælke, hvor der står "tilmeld"
  • Herfra vil du blive guidet igennem oprettelse af en medlemsprofil samt indbetaling af kontingent.
  • Hav følgende klar inden du opretter profilen:
  • Et mobilnummer og en email (så du kan få info om aflysninger, ændringer og nyheder)
  • Et VISA/dankort (vi tager desværre ikke imod andre kort såsom MasterCard eller Visa Debet)
  • Har du ikke Visa Dankort:
  • Så kan du betale med MobilePay til Kæmpernes mobil: 30 69 25 94 - tilføj beskeden "Indmeldelse/kontingent". OBS! Det er vigtigt, at du har oprettet en profil først, ellers kan vi ikke registrere din betaling.
  • Vi benytter ikke bankoverførsel og sender ikke girokort ud.

Personlig henvendelse
Du er velkommen til at komme forbi i vores faste træffetid, hvor vi kan hjælpe med indmeldelse.
Her har du også mulighed for at betale kontant.

Træffetid:
Tirsdag og onsdag kl. 13-15
I Det Gule Hus
Kapelvej 55, 1. sal
2200 København N.

Vi kan også kontaktes på:
Mobil 30 69 25 94 (gerne sms). Telefonen er altid åben i den faste træffetid.
Mail: ifk98@ifk98.dk (der kan gå en uges tid, inden du får svar).

Udmeldelse sker ved henvendelse via mail eller telefon.

IFK98 Teamet